Hidakfórum

 

 


Warning: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hidakfor/public_html/templates/siteground-j16-43/html/com_content/article/default.php on line 15

Bakony Népművészeti Találkozó

Magyarpolány, 2014. június 7. szombat

 

A Magyarpolányi Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanítványainak műsora, kézművesek, kistermelők vására

Felnőtt néptáncegyüttesek fesztiválja, népzenei és néptáncos gála, táncház

 

Szervező: Apte Művészeti Egyesület – Néptáncosok Baráti Köre

telefon, e-mail, web: +36-20-3786459, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.hidakforum.hu ,  www.apteegyesulet.hu 

 

 

Támogatók:         Magyarpolány Önkormányzata, Veszprém Megyei Néptánc Egyesület, Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület         

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Barátaink, Táncegyüttesek!

 

 

Ezúton szeretettel meghívjuk együtteseteket a Bakony Népművészeti Találkozóra, melyet idén tizenkettedik alkalommal rendezünk meg Magyarpolányban. A rendezvény ismét a Pünkösdhöz kapcsolódik, ezzel is erősítve a faluban ilyenkor zajló kulturális programokat. Az időpont idén június 7-ére tolódott. 

Célunk egy jó hangulatú találkozó szervezése, melyen a verseny háttérbe szorul. A csoportok látják egymás műsorát, megismerkedhetnek, kikapcsolódhatnak a gyönyörű környezetben.

A bemutatásra kerülő műsorszámokat három tagú, elismert táncos szakemberekből álló zsűri értékeli. Helyezést nem adunk ki, de a csoportok vezetői véleményt, tanácsokat kapnak.

Délelőtt gyermek táncműsorokat, egyéb kísérő programokat tervezünk.

13.00-tól lehetőséget adunk a színpad bejárására, kipróbálására.

 

Délután 15.00-tól léphetnek színpadra a felnőtt csoportok, egy, vagy két koreográfiával. Az értékelést a bemutatók után tarjuk. 

A kora esti órákban színpadi koncerttel, gálával szórakoztatjuk a tánccsoportok tagjait, majd táncházat rendezünk a hangulattól függő időtartamban…

A fellépőknek étkezést biztosítunk. 

Előzetes megbeszélés alapján lehetőség van arra, hogy a Pajtában elhelyezett matracokon aludjon, aki nem tud, vagy nem szeretne hazamenni (ingyenesen). Magasabb színvonalú szállást kérésre a helyi szállásadóknál, vagy Ajkán, kollégiumban tudunk szervezni. Ennek költségét sajnos nem tudjuk vállalni.

A rendezvényen jelen lévő zenekar (reményeink szerint a Zagyva Banda) felkérhető a műsorszámok lekísérésére A zenekar számára egyéni egyeztetés alapján így csak a koreográfiák kíséréséért kell fizetni.

 

 

Kérjük, hogy legkésőbb május 15-ig jelentkezzetek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, a jelentkezési lapok visszaküldésével.

 

Magyarpolány, 2014. március 12.

 

 

Üdvözlettel, Kovács Norbert Cimbi

 

Partnerek, támogatók

 

A kiadvány a Földművelésügyi Minisztérium

és a Hungarikum Bizottság támogatásával készült. 

 

  

Nemzeti Együttműködési Alap

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa

Forgórózsa Népművészeti Központ

 

www.csurdongolo.org

Kapuvár Néptáncegyüttes