Hidakfórum

 

Látópont

Mediawave videók

EFOP

Hírcsatorna

Kapcsolat

 

Kovács Norbert Cimbi

cimbi@iplus.hu

Iroda: Boros Oszkár

eloforras@iplus.hu

Tel.: 06-88-220-156

Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület

8494 Kiscsősz,
Kossuth u. 47.


Warning: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hidakfor/public_html/templates/siteground-j16-43/html/com_content/article/default.php on line 15

Budapesti és Pest megyei Gyermektáncosok Találkozója 
a Szigeti Majálison 2011. május 7-n és 8-n

a Csepeli Munkásotthonban (Budapest, XXI. Árpád u.1.)

Az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület Közép-magyarországi Régiós Kollégiuma és a Közép Magyarországi Folklór Szövetség ismét játékos-táncos  találkozóra hívja  a budapesti és Pest megyei iskolák, művelődési intézmények, alapítványok, civil szervezetek gyermek néptánc együtteseit, melyeknek a tagjai 15 évnél nem idősebbek.

A rendezvény célja: a jókedvű táncos színpadi fellépés, a közös játékok és vetélkedők, vidám táncházi mulatság és egymás megismerése a közös élményeken keresztül, valamint szakmai tapasztalatok szerzése.

Szeretettel várunk minden csoportot, akik vállalják, hogy 1 vagy 2 színpadi művet bemutatnak (max. 15 percben), és részt vesznek a vetélkedőkben, játékokban.

 

A csoportok megválaszthatják, hogy melyik napon szeretnének eljönni a fesztiválra, amit aránytalanság esetén a beérkezés sorrendjében veszünk figyelembe. A színpadi szerepléseket többféle elismerésben részesítjük, a versenyeket, vetélkedőket díjazzuk. A fellépő csoportok közül a zsűri tagjai kiválasztják az Örökség Egyesület jövő évi Gyermektánc Antológiájára javasolt műsorszámokat, szakmai értékelést tartanak a látottakról az együttes vezetőknek és döntenek a különdíjakról.

Az Örökség Egyesület tagjai egy csoporttal ingyenesen, minden további résztvevő együttes 5.000.-Ft helyszínen befizetett nevezési díjjal vehet részt a rendezvényen.

Jelentkezési határidő: 2011.április 5. ( a mellékelt nevezési lapon)

Minden együttest április 26-ig értesítünk a részletes tudnivalókról, fellépésekről, játékokról.

Gyertek, TÁNCOLJUNK ÉS JÁTSSZUNK EGYÜTT!

Budapest, 2011.február 1.

Varga Edit

Örökség Egyesület régiós elnöke

 

Partnerek, támogatók

 

A kiadvány a Földművelésügyi Minisztérium

és a Hungarikum Bizottság támogatásával készült. 

 

  

Nemzeti Együttműködési Alap

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa

Forgórózsa Népművészeti Központ

 

www.csurdongolo.org

Kapuvár Néptáncegyüttes