Hidakfórum

 

 


Warning: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hidakfor/public_html/templates/siteground-j16-43/html/com_content/article/default.php on line 15

2023 VIII. Veszprém Vármegyei Értékünnep

A Veszprém Vármegyei Önkormányzat és a Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Vármegyei Igazgatósága 2016 óta közösen szervezi meg a Veszprém Vármegyei Értékünnepet, a magyar nemzeti értékek és a vármegyei települési értéktárak kiemelkedő eseményét.

A VIII. Veszprém Vármegyei Értékünnep egy nagyszabású rendezvénysorozat részeként valósul meg Nyirádon 2023. november 17-19. között: egyrészről az Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával zajló Érték-Köreink című projekt zárórendezvényeként, másrészről az Agrárminisztérium Hungarikum Főosztályával együttműködésben előkészített térségi értéktár konferencia szakmai programjaként.

Mellékelten küldöm meg a rendezvény meghívóját további szíves felhasználásra, egyúttal tisztelettel tájékoztatom, hogy amennyiben személyesen nincs lehetősége részt venni az értékünnep programjain, azokat online is figyelemmel követheti az alábbi felületeken:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/2023-11-17 [1]

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/2023-11-18 [2]

A vasárnapi fakultatív település-sétákra az alábbi linken lehet regisztrálni:

https://forms.gle/GwQx6D7JJXezSP4a7

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítva, visszajelzését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre szíveskedjen megküldeni 2023. november 15-ig.

Tisztelettel: Halmi-Tóth Mónika

Kép nagyban

Partnerek, támogatók

 

A kiadvány a Földművelésügyi Minisztérium

és a Hungarikum Bizottság támogatásával készült. 

 

  

Nemzeti Együttműködési Alap

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa

Forgórózsa Népművészeti Központ

 

www.csurdongolo.org

Kapuvár Néptáncegyüttes