Hidakfórum

   

 


Warning: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hidakfor/public_html/templates/siteground-j16-43/html/com_content/article/default.php on line 15

Farsangi táncos gyermekképzés Kiscsőszön

Gyermek táncos képzéseink sorozata február 5-én, szombaton folytatódik Kiscsőszön, a Faluházban. A képzést a tavalyihoz hasonlóan összekapcsoljuk az Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület Farsangjával. A faluban (Cimbi házánál) egész nap zajlik a farsangi program, vásár, disznóvágás és feldolgozás, délután alakoskodás, kiszebábu égetés lesz a Kocsma előtt, majd műsor és bál a Faluházban.

A képzés témája Magyarpéterlaka (Erdély), oktat Vastag Richárd és Párja.

A célközönség a 10-15 éves korosztály. Minden gyakorló táncos gyerek jelentkezhet. A terem befogadóképessége maximum 60 fő, így most szigorúan a jelentkezés sorrendje számít. A létszámon túl jelentkezőket sajnos el kell utasítanunk.

A képzés egy napos, délelőtt (10.00-13.00) és délután (14.00-16.00) zajlik. A délutáni oktatást zenekar kíséri. A részvétel díja 2000 forint/fő, mely tartalmaz egy finom orjalevest is délben.

16.30-kor kezdődik az álorczás felvonulás, ezt követi a kiszebábu elégetése. 17.00-kor táncos műsor lesz a Faluházban, melyen a Magyarpolányi Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulói lépnek fel.

A műsort követően lehetőség van egy disznótoros vacsora elfogyasztására Cimbinél (ezt már csak külön térítés ellenében tudjuk biztosítani). Kb. 19.00 órakor kezdődik a farsangi bál, melyben először a még helyszínen lévő gyermekek, majd a felnőttek táncolhatják ki magukat.

A képzésre a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével lehet jelentkezni. A jelentkezési határidő január 20. A jelentkezési lapot e-mailen, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldjétek!

További információ: +36-20-3786459, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

{jcomments on}

Partnerek, támogatók

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa

Forgórózsa Népművészeti Központ

www.csurdongolo.org

Kapuvár Néptáncegyüttes