Hidakfórum

 

Hunyor Népfőiskola

Látópont

Mediawave videók

EFOP

Kapcsolat

 

Kovács Norbert Cimbi

cimbi@iplus.hu

Iroda: Boros Oszkár

eloforras@iplus.hu

Tel.: 06-88-220-156

Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület

8494 Kiscsősz,
Kossuth u. 47.

Hírek

2021 Nyári Hidakfórum Hírlevél

Hidakfórum Hírlevél nyár

2021 Veszprém megye napja

Kép nagyban

Kép nagyban

Népfőiskolai kollégiumok

Tisztelt Barátaink, Partnereink, Kollégák!

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány három kollégiumot indít a közeljövőben. Ezek kiemelkedő színvonalú tudásbővítő programok lesznek, melyek bentlakásos formában, hétvégeken valósulnak meg. Elsősorban fiatal, közösségi gondolkozásra nyitott, értelmiségi személyek jelentkezését várják. Tapasztalatunk szerint ezek a programok hatalmas változást hoznak a résztvevők szakmai, emberi hozzáállásában, új ablakot nyitnak a világra, vagyis nagyban előre lendíthetik a mi vidéki közösségeink szervezését, éltetését is.

Az Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület Hunyor Népfőiskolája hátterével szinte ingyenes a részvételi lehetőség, érdemes tehát jelentkezni. Kérem, továbbítsátok ezeket a felhívásokat a közösségszervezőknek, a települések civil szervezeteinek.

A Kincsem Kollégium a lovas világgal kapcsolatos innovatív tudásanyagot adja át, kiemelten segít a lovas polgárőrség megvalósításában.

A Robotika Kollégium a legmodernebb technológiák megismertetését szolgálja.

Az Innovációs Kollégium segít felkészülni a modern világ kihívásaira, új értékek felfedezésére, megtanít arra, hogy mindig a nehézségek előtt járjunk egy lépéssel.

A részvétel mindössze 5000 forint alkalmanként, ami egyfajta regisztrációs díj. A szállás, étkezés ingyenes! A Kollégiumok programja a világszínvonalú Lakitelek Népfőiskola épületegyüttesében valósul meg, ahol a közösségi együttlétet wellness, sportlehetőségek is gazdagítják.

Kérjük az érdeklődőket, keressenek minket bizalommal! Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , +36-88-220156 (Élő Forrás irodája)

Üdvözlettel, Kovács Norbert Cimbi

Részletek

Kincsem Kollégium részletek

Robotika Kollégium részletek

Innovációs Kollégium részletek

Partnerek, támogatók

 

A kiadvány a Földművelésügyi Minisztérium

és a Hungarikum Bizottság támogatásával készült. 

 

  

Nemzeti Együttműködési Alap

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa

Forgórózsa Népművészeti Központ

 

www.csurdongolo.org

Kapuvár Néptáncegyüttes