Hidakfórum

 

Mediawave videók

Hírcsatorna

EFOP

Kapcsolat

 

Kovács Norbert Cimbi

cimbi@iplus.hu

Iroda: Boros Oszkár

eloforras@iplus.hu

Tel.: 06-88-220-156

Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület

8494 Kiscsősz,
Kossuth u. 47.


Warning: Use of undefined constant DS - assumed 'DS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hidakfor/public_html/templates/siteground-j16-43/html/com_content/article/default.php on line 15

Kedves Ildikó és Cimbi!


Kis segítséget szeretnék kérni a hidakforum.hu oldallal kapcsolatban. A veszprémi Kurázsi táncegyüttest otthagyva a kolozsvári Szarkalábat "erősítem" egy ideje, és itt is dolgozom egy nyelviskola segítségével működő, de non-profit egyesuletnél, ahol a szórványmagyarság fiatalságának szervezünk (térítésmentes) identitáserősítő programokat. (népdalverseny, nyelvi és természetközeli táborok, tehetséggondozó műhely, számítástechnikai és nyelvi képzések, tárgyalkotó népművészeti kurzusok...)

A romániai Raiffeisen Bank által kiírt pályázatunk a végső köréhez érkezett, már csak szavazatokon múlik, hogy a pályázatunkban szereplő kalotaszegi fiatalok hagyományos népi mesterségek oktatásában, képzésében részesülhessenek (fafaragás, bútorfestés, hímzés, viseletkészítés), és így végzettséget is szerezzenek e téren, ezzel növelve munkaerőpiaci esélyeiket is. Az első 10 helyen végzett projektet támogatja a pénzintézet.

Mivel a honlap céljaival megegyező ügyünk, kérlek szépen Titeket, támogassatok a gyermekeket ílymódon, hogy közzéteszitek a felhívást ott is. Elsősorban románul, vagy valamilyen neo-latin nyelven tudók előnyben vannak, de mindenfajta segítséget szívesen veszünk.
Regisztrálnil itt lehet : http://raiffeisencomunitati. ro/proiecte-depuse-de-ong-uri/ cluj/
Majd azt követően szavazni pedig egy e-mail címről, egy IP címről itt: https://raiffeisencomunitati.ro/proiecte-depuse-de-ong-uri/cluj/


A pályázatunk "Program de pregătire profesională “Tinerii Antreprenori” néven van.

 

Nagyon szépen köszönjük, akár megjelenik a honlapon, akár csak egy szavazattal járultok hozzá: Bridge LSH csapata nevében: Keszey Judit (Jucus)

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.blsh.ro

Partnerek, támogatók

 

A kiadvány a Földművelésügyi Minisztérium

és a Hungarikum Bizottság támogatásával készült. 

 

  

Nemzeti Együttműködési Alap

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa

Forgórózsa Népművészeti Központ

 

www.csurdongolo.org

Kapuvár Néptáncegyüttes